Restaurant de Rosmolen
Welkom bij de Rosmolen! Ons restaurant is gevestigd in een prachtig historische pand dat stamt uit de 17e eeuw. In de loop van de tijd heeft het pand verschillende functies gehad, o.a. als winkel en herberg. Gedurende meer dan 200 jaar, tot aan het einde van de 19e eeuw, was er een grutmolen gevestigd. Het pand droeg de naam “Den Grutmolen”. Met een rosmolen, een door een paard (= ros) aangedreven molen, werd boekweit, haver of gerst in kleine stukjes gebroken.

Sinds 1992 is het pand door ons in gebruik als restaurant. Enkele jaren geleden is de zaak verbouwd in eigentijdse stijl waarbij het historische karakter bewaard is gebleven. Dit zorgt voor een unieke sfeer wanneer u bij ons komt eten in Willemstad.

Eten in Willemstad
Restaurant de Rosmolen is al jaren een begrip in Willemstad en omgeving. Met onze uitgebreide menukaart voor zowel de vis- als vleesliefhebber is er voor iedereen genoeg om uit te kiezen. Voor zowel de lunch, diner als voor een heerlijke High Tea of High Wine kunt u bij Restaurant de Rosmolen terecht. Eten in Willemstad is nog nooit zo leuk geweest!

Wilt u op de hoogte blijven van de dagelijkse nieuwtjes en speciale arrangementen? Volg ons dan op Facebook.