Zakelijke lunch of zakelijk diner
Ook voor uw zakelijke bijeenkomst in Willemstad kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een zakelijke lunch of zakelijk diner, een bedrijfsfeestje of een kerstborrel, bij restaurant de Rosmolen kunt u altijd komen genieten van de beste gerechten in een warme sfeer.

Zakelijke lunch
Voor uw zakelijke lunch kunt u gebruik maken van onze uitgebreide menukaart, maar natuurlijk kunnen we ook een speciaal arrangement op maat maken. Zo kunt u samen met uw gezelschap optimaal genieten van onze kwaliteiten, waarbij wij onze expertise gebruiken om aan uw speciale wensen te voldoen voor een geslaagde zakelijke lunch.

Zakelijk diner
Wilt u uw gezelschap graag verrassen met een speciaal zakelijk diner? Hier houden we graag rekening mee! Door een speciaal op maat gemaakt arrangement brengen we samen met u iets speciaals op tafel en maken we uw zakelijk diner in Willemstad tot een groot succes. Uiteraard kunt u tijdens uw zakelijk diner ook genieten van onze reguliere menukaart.

Ook is het bij ons mogelijk om uw vergadering of presentatie te houden. Informeer naar de mogelijkheden; wij helpen u graag.